skip to Main Content
225 NIEUWE video's geplaatst!!

In deze video’s wordt een vervolg gegeven op het oplossen van kwadratische vergelijkingen. De video’s hiervoor werd al laten zien in welke drie groepen kwadratische vergelijkingen onder te verdelen zijn en hoe je deze oplost indien de rechterkant gelijk is aan nul.

In de eerste video laten we zien wat je doet als je een kwadratische vergelijking wil oplossen die niet gelijk aan nul is. De tweede en derde video gaan over de toepassingen van kwadratische vergelijkingen, namelijk het berekenen van coördinaten van snijpunten van kwadratische grafieken en het berekenen van oppervlakte als een gegeven onbekend is.

 • Video 1: Uitleg hoe je kwadratische vergelijkingen oplost waar het rechterlid ongelijk is aan nul.
 • Video 2: Uitleg hoe je coordinaten van snijpunten van een parabool met x-as, een horizontale lijn, een rechte lijn of een parabool berekent.
 • Video 3: Uitleg hoe je oppervlakte berekent als een stuk van de lengte onbekend is.
[tabswrap] [tabhead id=”1″ class=””] Video 1 [/tabhead] [tabhead id=”2″ class=””] Video 2 [/tabhead] [tabhead_last id=”3″ class=””] Video 3 [/tabhead_last] [tab id=”1″ class=””]

[/tab] [tab id=”2″ class=””]

[/tab] [tab id=”3″ class=””]

[/tab] [/tabswrap]
Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Dit is heel handig voor de mensen die hoge cijfers willen halen en geen snars van wiskunde snappen. Ik had eerst een prut docent. Heel aardig maar uitleggen? kon die niet. Toen kregen we de directeur. Okay die is beter, ik begon in plaats van zessen zevens te halen. Toen kreeg ik een tip hiernaar te kijken. Betere cijfers dan ooit! 8! 7,6! 8,5! Heeel goed!

 2. Echt bedankt,
  Mijn hele klas had een onvoldoende behalve ik.
  Ik had een 9,8!!
  zonder u had dat nooit gelukt, bedankt voor alles!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top